Palvelut

Konekantamme koostuu kahdeksasta eri kokoluokan laadukkaasta ja nykyaikaisesta CNC-putkentaivuttimesta, joihin meillä on olemassa koko ajan laajentuva skaala erilaisia työkalusarjoja.

 

Koneillamme on mahdollista taivuttaa 1 - 120 mm halkaisijaltaan olevia putkia. Pienimmät työkalut ovat nyt 6 mm putkille ja suurimmat 114,3 mm putkille. Luettelon näistä löydät sivulta putkien taivutukset, jos et löydä etsimääsi kokoa tai sädettä niin hankitaan sellainen ja laitetaan hommat onnistumaan.

 

Tarkatkin piirustustenne vaatimat mitoitukset varmistamme koordinaattimittauskoneen avulla. Tällä voimme myös "skannata" mallin mukaisia putkia ja valmistaa niistä kopioita ilman että sinun tarvitsee edes toimittaa meille piirustuksia!

 

Pelkkien putkiosien valmistuksen lisäksi meiltä löytyy monipuolisia lisäpalveluita, kuten putkien loivempien säteiden mankeloinnit, hitsaus- ja kokoonpanotyöt, putkien päänmuotoilut, sekä monien erilaisten liitintyyppien asennus.

 

Luotettavan alihankkijaketjumme avulla voimme tarjota myös kokonaisuuksia joihin voi sisältyä esimerkiksi laserleikkuut, levytyöt, koneistukset ja monet erilaiset pintakäsittelyt.