Referenssit

Lumikko Technologies 
Lumikko Technologies valmistaa Lumikko-tuotemerkillään Seinäjoella korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita, joilla varmistetaan lämpötilasäädeltyjen kuljetusten perillepääsy äärimmäisissäkin olosuhteissa. Me Botnia Bendillä valmistamme heidän laitteidensa ulkokuorien sisältä löytyvät putkitukset ja mm. pakoputken päät. Me toimitamme osat myös perille toivottuna päivänä.

 

 

 
Logset
Logsetilla Koivulahdessa valmistetaan metsäkoneita. Heillä on useita eri konetyyppejä toimitettuna puunkorjuun huippuammattilaisille maailmanlaajuisesti. Me Botnia Bendillä valmistamme heidän koneisiin mm. moottoritilaan tulevat putkitukset, sekä erilaiset muut putkiosat, kuten kuvissa näkyvät järeät oksasuojat, joihin voi kaatua huoletta "muutama risu". Osat toimitetamme heille kokoonpanoon asennusvalmiina ja pintakäsiteltyinä.

 

 

 

 

Lumikko Oy
Lumikko Oy valmistaa mm. joukkoliikennevälineiden ilmastointilaitteita, puolustusteollisuuden laite- ja miehistötilojen, sekä biokonttien, että muun teollisuuden jäähdytyslaitteita. Heidänkin kanssa meillä on hommat putkessa. Erilaisten koneikkojen putkitukset tehdään protoista ja piensarjoista lähtien. Yhteistyö tuotesuunnittelun kanssa pelaa ja koko ajan saamme uusia ideoita yhdessä pohtimalla erilaisia ratkaisuja.